Klopp inför Tottenham

Bild till nyheten Klopp inför Tottenham
Under torsdagen har Jürgen Klopp hållt i presskonferens inför mötet på White Hart Lane mot Tottenham på Lördag.

''Det är mycket som har varit bra. Ny säsong med massor av förväntningar. Du behöver hitta en rytm - det är samma för oss som för Tottenham.

Det kommer att bli en spännande match. De är fortfarande starka och har hämtat in några riktigt bra spelare. Jag har sett många bra tecken från vår sida.

Vi är väldigt optimistiska imför säsongen, men vi vet hur tufft det kommer att bli mot Tottenham.''

Angående Sturrige uttalade sig Klopp på följande vis:

''Varför frågar ni om saker som detta? Jag vill inte spela Daniel som en ytter, men han kan spela där.

Burnley/Burton var inte matcher där jag behövde en offensiv ytter. Det var absolut inte en förankrad position för honom. Det finns absolut inga problem.

Det är inte så att du spelar där(yttermittfält) och väntar på att något ska ske. Det är flexibel fotboll. Det handlar om att ta sig in och runtomkring straffområdet.

Daniel är en väldigt smart spelare. Han är bra på att finna sig själv i positioner det inte är lätt att försvara sig emot.

Angående skadefronten:

''Några spelare är lite tveksamma. Nästa match om två dagar så vi behöver vänta lite. Emre, inget riktigt seriöst. Men det är vristen som Can har haft problem med förut. Det är detsamma med Divock. Det är inte säkert att de blir tillgängliga.''

Klopp återgår till matchfokus:

''Denna match kommer att vara helt annorlunda från de två senaste vi har spelat. De är ett 'pressing team'. De ger inte bort mycket yta.

Det viktigaste steget i det tidiga stadiet av säsongen är att hitta rytmen. Vi behöver använda varje minut.

Vi har fått mer erfarenhet (sedan första matchen på white hart lane). Vi känner oss starkare tillsammans och vi har haft många bra tillfällen med varandra.

Vi har tagit beslut angående dessa spelare. Vi är övertygade om spelarna och nu arbetar vi tillsammans.''

Frågor rörande Balotelli och Markovic sa Klopp:

''Vi väntar till första september och sen analyserar vi situationen. Vår trupp borde inte vara för stor, vi har inte 60 matcher.''


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer