Lånekollen

Bild till nyheten Lånekollen
Många av Liverpools utlånade spelare var i aktion i går kväll. Så här gick det.

Danny Ward (bilden) och hans Huddersfield Town tuffar på som tåget i Championship och toppar tabellen efter tisdagkvällens 2-1-seger hemma mot Rotherham. Den walesiske landslagskeepern fick fortsatt nya lovord.

Utlånade målvaktskollegan Adam Bogdan ville inte vara sämre då Wigan besegrade Wolverhampton med samma siffror, i samma division.

Ryant Kent spelade hela matchen när Barnsley på övertid lyckades få 1-1 mot Aston Villa.

I League One klev mittbacken Lloyd Jones av i paus mot Northampton Town vid ställningen 0-1. Inga rapporter om tillståndet där. Gästerna vann med 3-1.

Unge vänsterbacken Sam Hart spelade sin första match från start för Port Vale hemma mot Millwall och låg bakom framspelningen till 3-0-målet innan han byttes ut i 72:a minuten. Matchen slutade sedan 3-1.

Skotske målvakten Ryan Fulton spelade hela matchen då Chesterfield spelade 3-3 mot Gillingham. Gästerna snodde en poäng på övertid.

Jack Dunn satt på bänken hela matchen då Morecombe fick med sig en pinne borta mot Barnet, 2-2.

Slutligen: I Champions League fick Lazar Markovic nästan en halvtimme på banan då han hoppade in i Sporting CP mot Legia Warzawa. Segersiffrorna skrevs till 2-0.