I hemligt möte om Isak

Bild till nyheten I hemligt möte om Isak
AIK och Liverpool ska ha haft inledande förhandlingar om talangen Alexander Isak, rapporterar fotbollssajten Matchdax.se

Fotbollskanalen.se var först ut att rapportera om Liverpools intresse för den 17-årige anfallaren. Häromkvällen vimlade det av scouter från europeiska toppklubbar på Gamla Ullevi i samband med AIK:s bortamatch mot IFK Göteborg. 

Matchdax.se – som hårdbevakar den allsvenska fotbollen – avslöjar nu även att AIK haft ett med representanter från Liverpool efter matchen. 

"Det var AIK:s sportchef (Björn Wesström), agenter och representanter från Liverpool som var med på mötet, säger en källa med insyn, enligt Matchdax.

Detta bekräftas av ytterligare en källa till sajten.

"Det finns ett stort intresse för Alexander Isak i Liverpool och jag har hört att de ska ha haft ett möte nu i veckan med AIK i Sverige."

Alexander Isak själv fokuserar bara på fotbollen och vill inte kommentera uppgifterna:

"Jag spelar bara fotboll, det andra får de andra sköta", säger han.

Sportchefen Wesström lägger också locket på.

Så du dementerar inte uppgifterna om att ni fört samtal med Liverpool när det gäller Alexander Isak?

"Jag kommenterar inte det överhuvudtaget. AIK Fotboll kommunicerar som vanligt när det finns något att kommentera, det vill säga när det är bekräftat."

Kan du bekräfta att ni fört samtal med någon klubb när det gäller Alexander Isak?

"Jag varken bekräftar eller dementerar uppgifterna. Som jag sa nyss så kommenterar vi när det finns något att kommentera."


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer