Nytt kontrakt för Lovren

Bild till nyheten Nytt kontrakt för Lovren
Dejan Lovren har idag skrivit på ett nytt kontrakt för klubben och enligt klubbens officiella hemsida rör det sig om ett långtidskontrakt för kroaten.

Under fredagen satte mittbacken pennan på pappret som säkrade kroatens tjänster i klubben under en längre tid framöver.

Enligt liverpool echo är kontraktet värt 100,000 pund i veckan och sträcker sig till 2021 men kan förlängas 12 månader till vilket i så fall gör att Lovren skulle stanna i klubben till 2022.

Såhär säger Lovren till klubben officiella hemsida:

"Det är en speciell dag för både mig och min familj. Jag tror att jag är den lyckligaste i hela världen idag, det är en dröm som blir sann. Det har alltid varit min dröm att stanna länge i en och samma klubb som jag älskar - och den klubben är Liverpool"

"De senaste två säsongerna tycker jag att jag har presterat bättre än min första. Klubben har belönat mig och visat att det tror på mig, och även fansen, det är detta jag respekterar stort, efter allt som hände i min första säsong."

"Jag är nöjd och hoppas att jag får vara en del av denna familjen i många, många år framöver."

Lovren anslöt till klubben från Southampton i juli 2014 och under tiden har det blivit 105 framträdanden och fyra mål för mittbacken. Under denna säsongen ligger kroaten på 28 matcher och två mål.   

Lovren har under säsongen skapat ett bra samarbete med kollegan Matip och på de 15 matcher mittbackarna har spelat tillsammans har det endast blivit en förlust.

"Jag är glad att vara en del av detta laget och dess planer inför framtiden. Vi är ett väldigt talangfullt lag med många speciella spelare, en fantastisk tränare, en fantastisk klubb och underbara fans som alltid står bakom oss, även på de dåliga dagarna. Jag är verkligen spänd inför framtiden."

Källa: liverpoolfc.com och liverpoolecho.co.uk


21 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer