"Jag är väldigt optimistisk"

Bild till nyheten "Jag är väldigt optimistisk"
Jürgen Klopp och resten av klubben är i full gång att få Liverpool redo inför nästa säsong.

Liverpool har haft en säsong med höga toppar och låga dalar. I slutändan kunde man dock konstatera att det i helhet blev ett framgångsrikt år för Jürgen Klopp och Liverpool. 

Klopp är i full gång med att förstärka laget på alla möjliga sätt inför nästa säsong - och tysken går in med en stor optimism.

Liverpool har ett antal stora namn på radarn som t.ex. Virgil Van Dijk, Naby Keita och Mohamed Salah. Klopp är väldigt angelägen att Liverpool ska vara så slagkraftiga som möjligt då man äntligen är tillbaka i Europas finrum, förutsatt att man tar sig förbi kvalrundan. 

Efter att ha guidat Liverpool till en fin fjärdeplats så är Klopp redan entusiastisk inför den nya säsongen. 

"Jag är väldigt optimistisk inför framtiden, inte för att jag är galen utan för att jag vet vad vi har, jag vet vad vi kommer få, vad vi kan få. Jag vet också att vi har ett gäng fantastiska människor med kunskap och karaktär - inte bara spelare utan alla omkring klubben" säger Klopp till Liverpools officiella hemsida. 

"Jag vet att vi redan är väldigt bra men att vi fortfarande har mycket utrymme för förbättring. Vi kommer spela fantastisk fotboll på de bra dagarna och vi kommer att kämpa stenhårt för ett bra resultat på de mindre bra dagarna."

 Liverpool avslutade säsongen med 76 poäng vilket är 16 poäng bättre än den föregående säsongen. Man förbättrade sin placering genom att gå från 8:a till 4:a i ligan.

10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer