Klopp om Salah

Bild till nyheten Klopp om Salah
Jürgen Klopp var mycket nöjd när Mohamed Salah presenterades som Liverpoolspelare igår kväll. Tysken har följt Salahs utveckling sedan han slog igenom i Basel.

Jürgen Klopp menar att Liverpools senaste köp är en spelare som kan gå rätt in och förstärka laget.

"Mohamed Salah har den perfekta mixen av erfarenhet och potential. Detta är verkligen en spännande värvning för oss," sa ha till Liverpoolfc.com

"Han har erfarenhet från Premier League och Champions League och är en av de viktigaste spelarna i sitt landslag. Hans statistik i Italien är enastående, han besitter kvaliteter som kommer förstärka vårt lag och trupp."

"Jag har följt honom sedan han slog igenom i Basel och han har växt till en riktigt bra spelare."

Salah har spelat för Chelsea, Fiorentina och Roma efter sin tid i Basel, nu har han alltså skrivit på ett femårskontrakt med Liverpool.

"Hans snabbhet är otrolig. Han gör oss starkare offensivt, och vi är redan starka där. Jag gillar att konkurrensen ökar. Viktigast av allt, för vår del, är att han är hungrig och ivrig att utvecklas till en bättre spelare."

"Han tror på det vi försöker göra här i Liverpool och är extremt sugen på att bli en del av det. Han är väldigt spänd över att prestera inför våra underbara supportrar."

"Han är en ambitiös spelare som vill vinna på den högsta nivån. Han vet att han kan fullfölja sina ambitioner med Liverpool."

"Jag välkomnar han och hans familj till vår Liverpool-familj," avslutar Klopp.


26 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer