Helgens hetaste rykten

Bild till nyheten Helgens hetaste rykten
Senaste nytt om Van Dijk, Ox-Chamberlain, Ryan Kent och så vidare...

Jakten inte över

Trots ursäkten till Southampton efter den olovliga kontakten med Virgil van Dijk så verkar inte Liverpool ha gett upp om att holländaren ska ansluta till klubben i sommar.

Men för att det ska bli verklighet måste spelaren själv göra det helt klart att han vill till Merseyside, eller att någon klubb kastar in en summa som drar igång en budgivning. 

Liverpool ska nu vara beredda att betala ända upp till £70M för mittbacken, men även Chelsea och Man City följer situationen. 

Källa: Sunday Express

"Ox" fortfarande intressant

Alex-Oxlade Chamberlain kan bli nästa nyförvärv då kontraktsförhandlingarna med Arsenal tycks ha strandat ännu en gång. 

Klopp är en stor beundrare av den engelske landslagsmittfältaren och Liverpool ska vara villiga att betala upp tiill £30M för att locka spelaren till Anfield.

Enligt The Independent står "The Gunners" redo att sälja "Ox" för £25M.

Källa: Daily Mirror

Kent jagas av Birmingham

Harry Redknapps Birmingham City är en i raden av klubbar som vill låna Liverpoolyttern Ryan Kent kommande säsong. 20-åringen imponerade i Barnsley den gångna säsongen, där han gjorde 44 matcher i Championship och tre mål och utsågs till årets unga spelare av fansen. 

Källa: Sunday People

Gremio vill ha hem Lucas

Lucas Leiva tycks vara på väg tillbaka till moderklubben Gremio i sommar. Ryktena om en eventuell flytt till Turkiet eller Italien har svalnat helt och hållet. 

30-åringen hoppas få massor av speltid kommande säsongen och drömmer om en plats i VM-truppen nästa sommar.

"Lucas är en väldigt bra spelare och det skulle vara en viktig värvning. Om det finns en ekonomisk möjlighet och det passar Lucas är det möjligt att han kan komma", säger Gremios vice-VD Odorico Román och tillägger:

"Just nu pågår inga förhandlingar. Jag snackade med honom för några dagar sedan och vi kan ta kontakt när vi önskar, säger han".

Källa: Liverpool Echo

Intresse för fransk anfallare

Liverpool har meddelat sitt intresse för Gaetan Laborde, anfallare i Bordeaux. 23-åringen gjort 13 mål på 42 matcher den senaste säsongen och har sin bakgrund i klubbens ungdomsakademi. 

Även Arsenal följer spelaren med intresse.

Källa: Foot Mercato

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer