Barca redo med monsterbud

Bild till nyheten Barca redo med monsterbud
The Telegraph skriver att Barcelona ska vara beredda med ett monsterbud för att få loss Philippe Coutinho. Dock ska ingen summa vara hög nog för att få Liverpool att sälja.

Chris Bascombe skriver i The Telegraph att Barcelona har indikerat att de är villiga att betala £72M för Coutinho, men han skriver också att alla bud kommer att nekas av Liverpool.

Enligt Bascombe har Liverpool gjort det klart för Barcelona att brasilianaren inte är till salu efter att den spanska klubben gjort sitt första försök att värva Coutinho.

Bascombe fortsätter genom att skriva att Liverpool kommer att stå fast vid att han inte är till salu och att 25-åringen är en fundamental pjäs i Klopps lagbygge, speciellt med Champion League-spel under säsongen. Inget kan få klubben att sälja.

Detta stämmer överens med vad Jürgen Klopp själv har sagt om Coutinho.

"Vi har absolut inga planer på att sälja honom. Ägarna har varit tydliga, om vi inte vill sälja någon, så behöver vi inte göra det. Det betyder att vi kan hämta in några spelare och fortfarande vara i en bra position. Vi önskar att hämta in någon ny spelare, och ingen kommer att lämna oss. Jag är helt avslappnad till situationen," säger Klopp till Telegraph.

Klopp har varit tydlig med att det är ännu viktigare att behålla spelare än att få in nya. Då var det Coutinho han syftade på. Klopp önskar att hämta in spelare i världsklass, inte sälja iväg sina viktigaste spelare, förklarar Bascombe.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer