"Ingen skräll att klubbar är intresserade"

Bild till nyheten "Ingen skräll att klubbar är intresserade"
Adam Lallana förstår varför Barcelona är intresserade av Philippe Coutinho.

Barcelona har under en lång tid varit sugna på Liverpools brasse, och under morgonen kom rapporter om att Liverpool hade nekat ett bud på £72M från den spanska klubben.

Adam Lallana satt tillsammans med Jürgen Klopp under en presskonferens i Hong Kong där Klopp bekräftade budet.

"Philippe är en spelare i det översta toppskiktet. Det finns ingen anledning till han inte ska kunna uppnå stora saker här i Liverpool," sa Lallana enligt The Times.

"Han är en fantastisk spelare, så det är ingen överraskning att andra klubbar är intresserade - men han är definitivt lycklig här."

Adam Lallana fick en del andra frågor under presskonferensen, såhär svarade engelsmannen enligt Liverpoolfc.com.

På frågan om hans relation med Klopp:

"Jag har sagt det förut, managern och jag har en bra relation. Men jag har fått ett par utskällningar i pausvilan eller från sidlinjen! Men ja, vi har en bra relation."

Om han känner ett ansvar att belöna supportrarna för deras stöd:

"Det är något som följer med när du spelar för Liverpool Fotboll Club. Vi har fans över hela världen och vi är under press vecka in vecka ut för att ta hem en titel till Anfield igen. Kvaliteten i Premier League är väldigt hög och att vinna titeln är en otrolig bedrift. Det är sex eller sju lag som har en realistisk chans på att vinna den, så vi vet att det kommer att bli tufft, men vi tror på oss själva."

Om nyckeln för att ta nästa steg:

"Vi försöker att fortsätta lära oss hela tiden att hela tiden vilja lära sig. Nöj dig inte med att ta den enkla vägen, man ska alltid vilja utvecklas. Om varje spelare i truppen tänker så kommer vi att fortsätta att utmana oss själva och utmana lagen i Premier League."

Om vad han förväntar sig av lördagens match mot Leicester:

"En svår match. Vi har alltid tuffa matcher mot Leicester, men vi har revansch att ta från bortamatchen mot dem förra säsongen, det var en besvikelse för oss. Jag ser fram emot det - man vill alltid spela matcher för att bli så fit som möjligt och vilken match kan vara bättre än finalen på lördag."

Om att Lucas lämnat Liverpool:

"Lucas var viktig, inte bara för mig, utan han hade en väldigt stor roll i gruppen. Vi kommer alla att få bidra med något för att fylla tomrummet han lämnar efter sig. Jag känner mig som en av de mest erfarna i den här gruppen, och om jag kan hjälpa de yngre, vi har en väldigt ung trupp, så är jag mer än villig att göra det."

Om att Henderson är tillbaka:

"Det är riktigt bra att ha honom tillbaka. Det är ingen hemlighet att vi är bästa vänner. Vi har saknat honom otroligt mycket, inte bara för hans spelkvaliteter utan också för hans roll i gruppen. Alla kunde se hans klass i de senaste matcherna. Han kommer vara den första att erkänna att han har en lång väg att gå för att vara på den nivån han vill när det gäller formen och kvaliteten i spelet, men det är helt normalt. Det är underbart att ha honom tillbaka på planen."

Om Jon Flanagan är en skojare i omklädningsrummet:

"Flanno är en bra kille och det är fantastiskt att ha honom tillbaka i gruppen. Han håller dig på alerten kan man säga. Du sa det helt rätt, han är verkligen skojaren i omklädningsrummet!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer