"Barcelona slösar sin tid"

Bild till nyheten "Barcelona slösar sin tid"
Just nu är det fram och tillbaka i Coutinho-sagan. Nu skriver Telegraph att Liverpool står fast vid att inte sälja.

Liverpool är fortsatt bestämda över att inte sälja Coutinho till Barcelona, och de menar att den spanska klubben slösar sin tid genom att resa till England för att försöka få till ett avtal. Det skriver James Ducker i The Telegraph.

Rapporter om att Barcelona-representanter har rest till England har cirkulerat under dagen. 

Liverpool nekade tidigare i somras ett bud på £72M från Barcelona. Det har inte varit någon mer kontakt mellan klubbarna  sedan dess och Liverpool är bestämda när det gäller att Coutinho ska vara kvar på Anfield, skriver Ducker.

Den spanska klubben har en rejäl hög med pengar efter att ha sålt Neymar till PSG. De ska vara beredda att betala stora delar av de £198M som de fick ut från den affären för att köpa loss Coutinho. Barcelona hoppas att få klart affären innan söndagens möte med Real Madrid.

James Ducker skriver att Liverpool inte är medvetna om några möten eller så vad gäller deras spelare, och de ska inte vara sugna på att förhandla. 

Han avslutar med att betona att Philippe Coutinho skrev på ett nytt femårskontrakt i januari, ett kontrakt som inte innehåller någon utköpsklausul, och med Adam Lallana borta under en lång period så vill Jürgen Klopp inte tappa sina bästa spelare i jakten på att bryta den 27 års långa titeltorkan.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer