"Väntan är snart över"

Bild till nyheten "Väntan är snart över"
Emre Can ser fram emot att allvaret startar på lördag, när Liverpool ställs mot Watford på Vicarage Road.

"Jag tror att alla ser fram emot den nya säsongen. Försäsongen är slut nu, och alla är glada för det. Jag tycker att vi har haft en bra försäsong, och nu kan vi gå in i den nya säsongen med självförtroende," sa Can till Liverpoolfc.com.

Can förväntar sig tufft motstånd på Vicarage Road.

"Jag tror att Watford blir svåra att slå, men alla ser fram emot matchen och kommer att ge 100%. Alla är taggade inför den nya säsongen."

"Senast vi spelade där var det en väldigt tuff match. Vi vann med 1-0 och jag minns att de träffade ribban i sista minuten. Jag hoppas självklart att vi vinner denna match också. Det är det viktigaste i säsongens första match."

Efter att ha vunnit sex av åtta försäsongsmatcher är Can optimistisk inför den nya säsongen.

"Vi spelade bra mot slutet av förra säsongen. Vi var väldigt bra under de sista matcherna, och jag tror att alla har sett hur starka vi har varit i sommar. Förhoppningsvis kan vi ta det med oss in i den nya säsongen, och vinna de första matcherna."

"Det är viktigt att vinna öppningsmatchen, för då får du en god känsla inför resten av säsongen. Jag tror att Watford-matchen blir väldigt svår, det är aldrig lätt där, men vi måste tro på oss själva och spela vårt spel. Då kan vi vinna där."

Can blev matchvinnare i den nämnda 1-0-segern på Vicarage Road i maj, och hans otroliga bicicleta blev utsedd till årets mål i Premier League.

"Jag har fantastiska minnen från den matchen när jag reser tillbaka till Watford. Jag kommer aldrig att glömma det målet. Det var det bästa mål jag någonsin har gjort. Förhoppningsvis kan vi vinna även denna helg. Det är det viktigaste."

Watford-truppen har förändrats mycket under sommaren, och laget har fått en ny tränare i Marco Silva.

"Självklart blir det svårt. Det är svårt att veta hur de kommer att spela eftersom de har nya spelare och det blir intressant att se vem som spelar och hur de spelar. Det blir en intressant match," avslutar Can.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer