"Måste ha tålamod"

Bild till nyheten "Måste ha tålamod"
Danny Ings ber om en sak efter två allvarliga knäskador - tålamod.

"Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig," säger Ings till Liverpoolfc efter att såhär långt fått Liverpool-karriären förstörd av två allvarliga knäskador.

"Skador är en del av spelet. Detta sker för otroligt många spelare, speciellt idag eftersom spelet har blivit så snabbt."

"Det enda jag ber om från folk är att de ska vara tålmodiga. Jag är där jag önskar att vara just nu, men det är fortsatt mycket hårt arbete innan jag är tillbaka på den nivån jag siktar mot."

"Saker och ting ordnar sig inte över en natt. Jag vet att fotbollslivet kan förändras över en natt, men efter så allvarliga skador måste du vara försiktig. Går du ut för hårt kan du få bakslag. Så jag tar ett steg i taget."

Ings var tillbaka i full träning i juli, efter att bara ha tagit en veckas semester från rehabiliteringsarbetet under sommaren. Målet han gjorde för U23 i fredags var lön för slitet.

"Det kändes bra."

"Det kändes annorlunda än förra gången jag kämpade mig tillbaka från en sådan skada. Det kändes som att rehabiliteringen har gått mycket snabbare. Även om det egentligen har tagit längre tid - det kändes snabbare mentalt."

"Jag jobbade hela sommaren, när de andra spelarna hade semester, med undantag av en veckas semester. Jag kände att jag fick mycket uträttat under den tiden. Det gav mig chansen att vara tillbaka i träning med resten av spelarna lite tidigare än förväntat. Det är jag nöjd över."

"Detta är de första veckorna som jag tränar tillsammans med laget, men det är skönt att vara tillbaka på denna nivå och träna med de andra så ofta som jag gör nu. Det var ännu ett steg på vägen," avslutar Ings.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer