"Aldo höll ju med om det mesta"

Bild till nyheten "Aldo höll ju med om det mesta"
LFC Podden är tillbaka och firar segern mot Leicester, drar sköna stories om Aldos besök i Malmö och hans syn på dagens Liverpool, samtidigt som man ger en kort blick framåt mot CL-spelet i Moskva tisdag kväll.

Det är bråda tider och matcher som avlöser varandra på löpande band. Men mitt i allt virrvarr tar såklart LFC Podden sig tiden att samla sig och dela med sig av tankar kring det som varit och det som komma skall. 

Podden var på plats i Malmö i helgen tillsammans med 300 fans och John Aldridge och det bjuds såklart på stories från denna härliga dag, samt vad Aldo personligen tycker och tänker om mycket kring dagens lag. 

Det blir såklart också panelens egna känslor kring berg och dalbane-matchen på King Power samtidigt som man snackar upp Moskvamatchen som väntar tisdag kväll. 

Det är ett fullmatat avsnitt i vanlig ordning och det är bara att spinna igång det i spelaren nedan!

Alternativt kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook

 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer