– Fansen lyfter oss

Bild till nyheten – Fansen lyfter oss
Liverpool har endast vunnit en av de åtta senaste matcherna i alla turneringar. Trots det tror Joe Gomez att resultaten kommer komma, samtidigt som han tackar fansen för deras fulla stöd.

Liverpool-spelarna lämnade planen till ljudet av publikens applåder efter 0-0 mot Manchester United i helgen. Det är något som Joe Gomez värderar högt.

– Vi har gått igenom en period som har varit frustrerande både för fansen och för oss spelare, men vi kunde höra från lördagens match att vi fortfarande har fansens fulla stöd, sa Gomez till Liverpool Echo.

– De lyfter upp oss och vi tacksamma för det. Det är stort. Vi vet vilken kraft som bor i dessa supportrar, fortsätter försvararen.

– I allmänhet har våra prestationer varit bra, men vi har inte uppnått resultat som har varit i linje med spelet.”

Tillbaka mot Maribor

Gomez är åter tillgänglig till kvällens match mot Maribor efter avstängningen i den senaste Champions League-matchen mot Spartak i Moskva.

Trots att Liverpool endast vunnit en av de senaste åtta matcherna anser den Londonfödde backen att det inte har påverkat lagets självkänsla.

– Självkänslan är inget problem. Det känns inte som att vi endast vunnit en av de åtta senaste matcherna. Men det är inte så att vi har spelat dåligt. Vi har precis missat en poäng här och där.”

– Vi måste bygga vidare på vad vi har gjort rätt och gå vidare. Jag är säker på att resultaten snart börjar komma till vår fördel.

Källa: Liverpool.no


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer