Ingen bussparad utan ligatiteln

Bild till nyheten Ingen bussparad utan ligatiteln
Om det, som det allra mesta tyder på, inte blir någon Premier League-titel att fira för Liverpool kommer ingen bussparad att hållas efter säsongens slut.

När Liverpool vann Ligacuptiteln i februari och jagade tre ytterligare titlar var det många som hoppades på en mäktig bussparad efter säsongens slut. Det skulle också ge supportrarna ytterligare en chans att visa sin tacksamhet för Jürgen Klopp som är inne på sina sista veckor i klubben.

Planer på en sådan bussparad började dras upp i takt med att lagets framfart fortsatte, men i och med uttåget ur Europa League och snedstegen i racet om ligatiteln har dessa planer nu lagts på is, enligt Thisisanfields David Lynch.

Det som måste till för att en parad ska bli verklighet är nu en mirakelvändning i titelstriden i Premier League.

Tidigare under säsongen var Klopp tydlig med att han inte ville stå i centrum i samband med en bussparad på Merseyside.

– Det är en del som gör det mindre härligt, att det skulle kunna ses som det (ett farväl). Jag tycker inte det känns rimligt.

Klopps syn på saken och det faktum att det endast ser ut att bli en Ligacuptitel denna säsong har alltså fått klubben att fatta beslutet att inte anordna något sådant firande.

Liverpool har anordnat två stycken bussparader under Klopps ledning. Första gången var 2019 då Champions League-titeln säkrades genom finalsegern mot Tottenham. Den andra var efter cupdubbeln 2022, när Champions League-finalen just hade förlorats. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer