Podden summerar säsongen!

Bild till nyheten Podden summerar säsongen!
Säsongen är över och den fjärdeplats som säkrades mot Middlesbrough i söndags ska såklart, tillsammans med mycket annat, summeras i en maffig säsongsavslutning av Supporterklubbens Podcast - LFC-Podden.

Denna vecka bjuder på ett proppfullt avsnitt med allt om matchen mot Boro, huruvida fjärdeplatsen är en framgång eller flopp och vad vi ni kan förvänta av sommaren efter att åtminstone ha säkrat ett Champions League-kval.

Vi pratar också mer om just faktumet att det blir ett kval, och hur säker man egentligen bör känna sig kring att det faktiskt blir ett avancemang in i gruppspelet? Vi pratar även om vilka potentiella hinder vi har att passera. 

Det blir också en stor säsongssummering i form av flera olika priser som delas ut till Årets Mål, Årets Besvikelse, Årets Buse och flera andra kategorier. Sist men inte minst korar vi såklart också Årets Spelare. 

Gillar ni Podden skulle vi också bli fantastiskt glada om ni ville rösta på oss i SvenskaFans "Guldskölden" där vi tagit oss fram till final som en av Sveriges fem bästa Sportpoddar. Följ länken nedan och knappa in "LFC Podden" som Årets Sportspodd, så visar vi de stora bjässarna att inget rår på Liverpoolsupportrar som står enade för sin sak!

RÖSTA HÄR!

Lyssna på avsnittet direkt via spelaren här i artikeln, eller så kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer