Gomez vill stanna och kämpa

Bild till nyheten Gomez vill stanna och kämpa
Mittbacken Joe Gomez vill hellre stanna för att kämpa sig in i laget än att bli utlånad.

James Pearce (Echo) skriver att Brighton har visat intresse för att låna Joe Gomez. Enligt Pearce ska mycket hänga på om Liverpool får in en ny mittback under sommaren - om det inte sker så är det troligt att Gomez blir kvar som en av fyra mittbackar.

Själv är spelaren inte allt för sugen på ett lån.

"Mitt huvudsakliga mål är att spela under managern här. Jag vill spela regelbundet på högsta nivå. Det är vad jag fokuserar på för ögonblicket. Jag känner mig 100%, och jag vet att försäsongen är en stor möjlighet att spela mig in i laget igen," säger Gomez till Liverpool Echo.

"Jag känner att jag bara måste fortsätta att jobba hårt och ta vara på de möjligheter som visar sig, så att jag kan fortsätta att utvecklas."

Gomez pratade med Liverpool Echo precis efter ett träningspass i 30 grader i Hong Kong.

"Det var tufft. Det är försäsong, så vi vet att det är betydligt intensivare än normalt. Vi tjänar på det i längden. Det förbereder oss inför de första matcherna, och det har varit en mycket bra period såhär långt," förklarar Gomez.

"Det är alltid kul att åka till Asien. Vi vet sedan tidigare att Liverpool har mycket fans här, och det är en påminnelse om hur stor klubben är. Vi möter också bra motståndare vilket hjälper oss att vara redo när säsongen börjar."

12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer